2016. feb 15.

Az élet játékszabályai! Te eszerint játszol?

írta: Kugler Ádám
Az élet játékszabályai! Te eszerint játszol?

Az előző cikkemben érintőlegesen említést tettem pár alaptörvényről, amit neveztek már lelki törvényeknek, szellemi törvényeknek, vagy az élet játékszabályainak is. Közkívánatra megosztom veled azt a 20 alaptörvényt, ami befolyást gyakorol mindennapi életünkre, és a helyes alkalmazásukkal képesek lehetünk úgy alakítani az életünket, ahogy azt szeretnénk.

fwsok_6r.jpeg

Ezekben az alapelvekben nincs semmiféle misztikum, semmiféle ördöngösség. Csak a szándékos kiforgatásukból akarnak mindenféle eddig meg nem fejtett titkot csinálni.

Ezek a törvények valóban léteznek és az átolvasásuk, és rövid átgondolásuk után te is rájöhetsz, hogy bizony ez valóban így van!

Szeretném ha látnád, hogy amit ma sok, sok pénzért titokként árulnak neked, azzal már ősanyád és ősapád réges rég tisztában volt és alkalmazta is a saját életében. Ezért minden egyes alaptörvényt le fogok fordítani neked „magyarra” is

Akkor nézzük őket.

 

Tovább a teljes cikkre >>

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá

a titok vonzás törvénye szellemi törvények vonzás törvénye idézetek vonzás törvénye film vonzás törvénye könyv az élet játékszabályai ok és okozat törvénye