2016. ápr 29.

A meggazdagodás receptje többé már nem titok!

írta: Kugler Ádám
A meggazdagodás receptje többé már nem titok!

 

Nem akármilyen témával készültem neked a mai napra! Ebben a cikkben a meggazdagodás receptjét fogom megosztani veled, vagyis megkapod az útmutatót, hogy hogyan teremthetsz magadnak egy gazdagabb, tehetősebb életet!

 

Készen vagy? Akkor kezdjük!

 

rich-evolution_0.jpg

Mára rendkívül népszerűvé vált a meggazdagodás témája a különböző amerikai motivációs és sikerről szóló könyvek hatására, amelyekben úgy fogalmaznak, hogy a mai világban szinte már bárki lehet tehetős és gazdag ember.

 

Ugyancsak sokan próbálják a témát egyfajta spirituális köntösbe öltöztetni, miszerint a gazdagság minden emberben ott van és ez minden embernek alanyi jogon jár.

 

Tehát szerintük bárki lehet gazdag, mert ez mindenkinek jár!

 

Túlságosan is szépen hangzik, nem igaz?

 

Mintha az Ezeregyéjszaka meséit olvasnám!



Tudom, hogy nagyon sokan szeretik a meséket és jobban ragaszkodnak az álom- és látszatvilágukhoz, mint a valósághoz, de próbáljunk meg egy pillanatra leszállni a földre és reálisan szemlélni a világot.

 

Ha végeztél a mai 20 perces vizualizációddal, elmormoltad a napi 10 pénzmantrádat, leírogattad a céljaidat, lájkoltál 10 pozitív idézetet a Facebookon és még mindig nem vagy gazdag, akkor hadd osszam meg veled a meggazdagodás valódi receptjét!

 

Íme!

 

 

A recept a következő!

1. Keress több pénzt!
2. Tarts meg a lehető legtöbbet belőle!
3. Majd dolgoztasd okosan a magad javára!


Hogyan kereshetsz több pénzt?

Törekedj arra, hogy kiváló legyél a szakmádban!

Hiszen, ha kiváló vagy valamiben, azért az emberek nagyon sokat hajlandóak fizetni!

Másodszor, hozz létre magad köré több jövedelemforrást is, hogy egyidőben, egyszerre több helyről is származzon bevételed.

 

 

Hogyan takaríthatsz meg többet?

Egyszerűen!

 

El kell érned, hogy örömtelibb érzés legyen számodra a pénz megtartása, mint az elköltése. Ameddig költeni és nem megtartani akarod a pénzt, addig soha nem leszel képes jelentősebb mennyiséget felhalmozni! Akkor lesz számodra fontos a pénz megtartása, ha megérted, hogy a pénz mekkora segítségedre lehet a jövőben, és hogy a pénz birtoklása sokkal, de sokkal többet ér, mint bármi, amire elköltenéd.

 

 

Mit kezdj a megtakarított pénzzel?

Fektesd be aktív, vagy passzív formában!

 

Mit jelent ez?

 

Az aktív forma lehet például egy saját vállalkozás vagy egy kisebb gazdaság, ahol aktívan közreműködve sokszorozod meg a kiépítésére fordított összegeket.

 

Passzív forma lehet például az értékpapír befektetés, az ingatlan befektetés, vagy akár egy saját könyv megjelentetése is. Nem azért nevezik passzív formának ezeket a bevételi lehetőségeket, mert semmi munka nincs velük (bármennyire is mondják ezt), hanem azért, mert csupán kezdetben követelnek tőled időt, energiát és áldozatokat, vagyis egyszer kell dolgoznod velük.

 

Például a könyvedet egyszer kell megírnod, és egyszer kell elintézned a megjelentetését vagy a kiadását, de akár 20 év múlva is árulhatod.

 

Az értékpapír befektetést is csak egyszer kell megtanulnod, utána már csak annyi a dolgod, hogy folyamatosan vásárolod az általad kiválasztott papírokat.

 

 

Röviden ez a meggazdagodás receptje!

 

1. Keress több pénzt!

2.Tarts meg a lehető legtöbbet belőle!

3. És okosan fogd munkára, hogy többszörözhesse önmagát!



Tudom, nem olyan szimpatikus ez a recept, mintha azt mondtam volna, hogy vizualizáld a gazdagságot egy kényelmes meleg fotelban, vagy töltögess ki lottószelvényeket, de hidd el, hogy ez eredményekre fog vezetni!

 

Ha továbbra is úgy gondolod, hogy megvan benned az, ami a meggazdagodáshoz kell, akkor itt a lehetőség, hogy bizonyíts!

 

Az átlagember a cikk elolvasása után bezárja az oldalt, el sem gondolkodik az olvasottakon, és fél óra múlva már arra sem fog emlékezni, hogy mit olvasott.

 

Az átlagnak nem számít, hogy ezzel a cikkel „ágyba vittem neki a reggelit”, hiszen az ember egyik legnagyobb ostobasága az, hogy amit ingyen kap, vagy amihez ingyen jut hozzá, azt nem értékeli.

 

Tudom, hogy minden ember többre tartja magát a másiknál és ez alól te sem vagy kivétel!

 

Itt a lehetőség, hogy ezt bizonyítsd! Gondolkozz el az olvasottakon és ha valóban változtatni akarsz az életeden, nem pedig csak a kifogásaid mögé bújni, akkor alkalmazd a leírtakat.

 

Még többet szeretnél tudni?

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá

gazdagság elérése gazdagság titka gazdagság vonzása meggazdagodás tippek meggazdagodás módja meggazdagodás tudománya