2015. máj 11.

Az nem elég, ha csak gondolsz a pénzre!

írta: Kugler Ádám
Az nem elég, ha csak gondolsz a pénzre!


rich-man-lighting-cigar-with-100-bill-shutterstock-800x430_1.png

Az előző cikkemben világosan kifejtettem, hogy a pénzhez való negatív hozzáállás akadályozza meg a legtöbb embert abban, hogy elérje célját, és vagyonokat halmozzon fel.

Ezek az emberek nem értették meg azt az egyszerű szabályt, hogy amit elítélsz vagy megvetsz, az soha nem lesz a tiéd!

Azonban szép számmal találunk olyanokat is, akik tisztában vannak a pozitív gondolkodás erejével, és sikerült leküzdeniük a pénzhez való negatív hozzáállásukat. Nincsenek ellenérzéseik sem a pénzzel, sem azokkal szemben, akik birtokolják.

És ez nagy előrelépés!

Pontosan tudják, hogy ha akár gondolatban is elítélnének egy tehetős embert, akkor a saját, jövőbeni gazdag énjüket ítélnék el.

Ha valóban csupán ennyi, a pozitív gondolkodás a kulcs, ahogy állítják, akkor hogy lehet az, hogy ezek az emberek sem képesek pozitív eredményeket felmutatni. Hogy lehet az, hogy ugyanolyan nincstelenek, mint negatívan gondolkodó társaik?

Hol lehet a hiba?

Segítek!

A gondolkodásodban!

A sikerkönyveidben és a különféle internetes oldalakon azt olvashatod, hogy ha pozitívan gondolsz a pénzre, akkor azt magadhoz vonzod, igaz?

Vonulj el egy csendes helyre, ahol senki sem zavar.

Gondolj pozitívan a pénzre! Képzeld el, hogy bankjegyek hullanak az égből, és te elkapod őket! Te egy pénzmágnes vagy! Mantrázd magadnak! "Szeretem a pénzt, áramlik hozzám a pénz, pénzmágnes vagyok, gazdag vagyok" és így tovább!

Na, hát ebből tudod kinek lesz pénze? Annak, aki eladta neked ezt a baromságot!

Jó lenne, ha egyszer és mindenkorra kivernéd a fejedből azt a gondolatot, hogy a semmiért, majd jár neked valami! Az pedig, hogy egy helyben álmodozol, a semmi kategóriája!

Persze, nyilván fontos, hogy pozitívan gondolj a pénzre ez természetes, de ettől még nem lesz vastagabb a pénztárcád!

Merthogy, itt jön a nagy igazság:

A pénz nem azokhoz áramlik, akik pozitívan gondolnak rá vagy "jó barátságot" kötnek vele, hanem azokhoz, akik jól bánnak vele!

A párod sem attól fog jobban szeretni ha rágondolsz, hanem ha megsimogatod, vagy ágyba viszed neki a reggelit!

A tested sem attól lesz acélosabb, ha elképzeled a fekvőtámaszokat, hanem ha meg is csinálod!

Mantrázhatod magadnak, hogy "szeretem a pénzt, szeretem a pénzt", de mégis az jut előrébb, aki képes uralkodni magán, és megtakarít, ahelyett hogy elköltené a pénzét.

Elképzelheted, hogy te egy élő pénzmágnes vagy, de mégis az halmoz fel vagyonokat, aki a tudásának köszönhetően képes munkára fogni a pénzét! (vagyis befekteti)

Bárhogy is szeretnéd, nem kerülheted meg sem a tanulást, sem a munkát!

 

Mindannyian vevők vagyunk azokra a megoldási javaslatokra, amelyek azt tanítják, hogy igazából nem kell csinálnunk semmit, csak kényelmesen álmodozgatni, mantrázni, vizualizálni, és cserébe megkapunk mindent, amire csak vágyunk.

Imádjuk ezeket a javaslatokat, mert hát valljuk be őszintén, lusták vagyunk. Még annak is örülnénk, ha valaki más rágná meg helyettünk az ételt.

Szeretnénk mindent a legkönnyebben megszerezni. Azonban könnyű út nem létezik ott, ahol tartós, nagy eredményeket akarunk elérni.

Könnyű utat kínálnak, és ezért olyan népszerűek az ezoterikus, és sikerkönyvek. Valódi megoldást a problémádra persze egyik sem nyújt, csupán egy látszatvilágban ringat, és elhiteti veled, hogy a semmiért, vagy csak egy kicsinyke erőfeszítésért cserébe minden a tiéd lehet, amit csak kigondolsz.

Remélem érzékeled mennyire sántít ez a dolog.

A gondolataink megváltoztatása nagyon fontos dolog, de csupán az első lépést jelenti az utunkon, nem pedig a végcélt!  Ha csak ennyit teszel, akkor valójában nem teszel semmit!

Ha valóban sikeres és gazdag akarsz lenni,  akkor dolgoznod kell érte! Ha azonban csak szórakozásból, és önmagad nyugtatgatása céljából bújod a sikerkönyveidet, akkor ne számíts jelentősebb változásra.

 

Ha érdemi megoldásokat keresel, és eleged van a megvezetésekből, akkor látogasd meg a facebook oldalamat!

 

Ha érdekel hogyan olvashatsz mások gondolataiban a testbeszéd segítségével, akkor kattints a képre az INGYENES ajándékokért!

stylecapture_2016-06-30_00-59-08_505.png

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá

pozitív gondolkodás sikeres férfi sikeres nő sikeres emberek siker idézet siker idézetek sikeres személyiség bevétei forrás