2015. jún 04.

Így csalod magad csapdába!

írta: Kugler Ádám
Így csalod magad csapdába!


moue-trap-shutterstock_58084435.jpg

A legtöbb ember a mai napig a körülötte lévő embereket és történéseket teszi felelőssé minden kudarcáért és bukásáért. Ennek pedig az az eredménye, hogy nem képesek tanulni a hibáikból, ezért arra kárhoztatják magukat, hogy újra és újra elkövessék azokat. Mondanom sem kell, hogy ezzel a hozzáállással esélytelenek vagyunk arra, hogy nagy dolgokat vigyünk végbe.

Felvilágosultabb társaink viszont tisztában vannak vele, hogy egyetlen ember tehető felelőssé az őket ért sérelmekért, kudarcokért és csalódásokért. Ezzel az emberrel bármikor szembenézhetünk csupán annyit kell tennünk, hogy a tükör elé állunk!

A sikerre áhítozó emberek elfogadják az imént megfogalmazottakat és hosszas átgondolás után meg is találják azokat az elhibázott döntéseket, amik az adott negatív körülmény életre hívásáért felelősek.

Az átlagember azonban továbbra sem látja maga előtt azt a komplex folyamatot és döntések halmazát, ami odáig juttatta, hogy gyakorlatilag álmatlanul forgolódik az ágyában a rá nehezedő stressz miatt.

Az "Így csalod magad csapdába" című cikk lépésről lépésre bemutatja neked azokat az elhibázott lépeseket, amiknek a jelenlegi sanyarú helyzetedet köszönheted. Természetesen nagy általánosságban nem lehet erről a témáról beszélni, ezért egy konkrét, megtörtént példán fogom bemutatni a folyamat lényegét.

A történetből mindenki vonja le saját életére vonatkoztatva a tanulságot.

 

Tovább a teljes cikkre >>

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá

munkahelyi stressz pozitív gondolatok stresszkezelés siker idézetek munkahelyi stressz kezelése